Minicamping Loeksham

Minicamping Loeksham - Emmen
Onze camping is gelegen in het buitengebied van Emmen.

Op slechts 2,5 km vindt u een winkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen, en op maar 200 meter een biologische boerderijwinkel.

Het centrum van Emmen ligt slechts op 6 km afstand. In dit gezellige centrum bevindt zich ook een groot overdekt winkelcentrum.

Onze 25 zeer ruime staanplaatsen hebben uitstekende drainage en zijn allen voorzien van een 6 ampÚre stroomaansluiting.

Ook kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet.

Daarbij kunt u gebruik maken van een luxe sanitairgebouw van alle gemakken voorzien. Zoals toiletpapier, handdoekjes en douches zonder muntjes. Er zijn 4 douches (met kinderdouche) en 4 toiletten ( deze zijn allen gescheiden van elkaar). Naast de gebruikelijke wasgelegenheid zijn er ook wascabines en is er een babybadruimte.

Aan de achterzijde van het gebouw is een stortplaats voor het chemisch toilet. Ook vindt u daar ons "washok"met wasmachine en droger.

Op het kampeerterrein is ook de overdekte fietsenstalling.

Voor de kinderen zijn er enkele speelmogelijkheden zoals de zandberg, een paar zandbakjes, een traptractor etc. Ook liggen er in de schuur een sjoelbak,spelletjes en andere klein speelgoed voor hen klaar.

Ook is er een dierenweide met o.a vlaamse reuzen en kippen en cavia's.

Tevens kunt u gebruik maken van onze overdekte recreatieruimte "de schuur", met volop Tijdschriften,boeken en iedere ochtend de krant.

Ook verkopen wij hier ambachtelijk boerenijs ( van IJshoeve Bosman uit de Krim) in diverse smaken. Daarbij kunt u iedere ochtend verse broodjes bestellen. Of als u het helemaal makkelijk wilt, heerlijk ontbijten in "de schuur" of onder de veranda.

Voorzieningen

    Soort boerderij

    • - Boerderij is in bedrijf