De Horizon

De Horizon - Molenrij
De Horizon, gemoedelijk, persoonlijk, schoon

De Horizon is geen boerencamping en geen natuurcamping. Volgens de gasten ademt camping De Horizon wel de sfeer uit, die je bij deze campings verwacht.

Onze kleinschalige camping heeft 23 toeristische plaatsen, verdeelt over 4 veldjes. Drie hebben een geweldig uitzicht over het akkerland, de vierde ligt heerlijk beschut tussen boomsingels.

Wilt u liever iets meer luxe, dan kamperen ? De hutten zijn dan een ideale oplossing. Ze zijn er voor 4 en voor 6 personen, minder mag natuurlijk ook.

Sanitair

Wij hebben goede en schone sanitaire voorzieningen, waar het gebruik van warm water gratis is. Voor rolstoelers en gezinnen met een baby, is er een speciale badkamer. U kunt bij ons een kinderstoel, campingbedje en baby badje huren.

Inschrijven reserveren

Bij aankomst zoekt u een plekje. De auto mag mee voor laden en lossen, maar moet daarna worden geparkeerd op de daarvoor bestemde plek.

Wij komen ´┐Żs avonds kennismaken en u inschrijven.

Reserveren is mogelijk.

Familieweekenden

De Horizon is een ideale camping voor familie weekenden, een eigen kampeerveld en voor degenen zonder tent of caravan huur je een hut. ´┐Żs Avonds met elkaar bij kletsen bij een knapperend houtvuur op de vuurplaats

Soort boerderij

  • - Akkerbouw
  • - Boerderij is in bedrijf
  • - Koeien
  • - Boerderij is in bedrijf

Voorzieningen