Camping Midden Drenthe

Klik hier om de adresgegevens te tonen
Camping Midden Drenthe

Over deze camping

In het midden van Drenthe centraal gelegen in de provincie Drenthe in de driehoek Assen, Hoogeveen, Emmen, iets ten noorden van Westerbork ligt onze 3 sterren ANWB camping.

Drenthe behoort tot de dunst bevolkte provincies van Nederland en heeft een zeer afwisselend landschap. Naast schilderachtige dorpjes, weiden en akkers vindt men bossen, heidevelden, hunebedden, schaapkuddes, zandverstuivingen, vennen, en beschermde beekdalen. Ook het Drents-Friese wold is vlakbij Daar kunt u wandelen, fietsen of paardrijden.U kunt hier eindeloos dwalen, genieten van de geuren, de geluiden en de kleuren van de mooie provincie Drenthe. Daarnaast biedt Drenthe vele mogelijkheden voor uitstapjes en excursies.

Camping Midden Drenthe ligt heerlijk beschut in een bosrijke, landelijke omgeving. Door de parkachtige opzet kunt u vanuit uw tent, caravan of camper al volop genieten van de mooie Drentse natuur. Ons kampeerterrein beschikt over zeer ruime kampeerplaatsen van ongeveer 135 m². U kunt kiezen uit een kampeerplaats basisplaats of een kampeerplaats comfortplaats.
Tevens stacaravanverhuur en trekkershutten PLUS verhuur.
Onze camping is voorzien van de nodige faciliteiten om het u (en uw kinderen) tijdens uw vakantie of familieweekend zoveel mogelijk naar de zin te maken. WiFi is beschikbaar zodat u tijdens uw verblijf uw mail en andere lopende zaken kunt bijhouden.

Viswater naast de camping
Tijdens uw kampeervakantie even een hengeltje uitgooien? Dat kan bij Camping Midden Drenthe. Ons kampeerterrein grenst aan het Oranjekanaal waarin u naar hartelust kunt vissen.

Kamperen met kinderen
Camping MIDDEN DRENTHE is een gezellige gezinscamping en kindercamping, ideaal voor gezinnen met kinderen. Voor kleine kinderen is er op de camping een speelweide ingericht met diverse speeltoestellen. Reserveer hier uw kampeerplaats zodat U uw kinderen vanaf uw plaats goed in de gaten kunt houden.
Ook is er een kinderboerderij met geitjes, konijnen, onze hangbuikzwijntjes Sjaakie en Babe en de kippen met natuurlijk onze haan Jos.

Ruim plaats voor oudere kampeerder
Door het totaal ontbreken van disco en kermisachtige attracties is het ook zeer geschikt als seniorencamping waar de wat oudere kampeerder van een rustige (seizoen)plaats kan genieten. Kijk regelmatig op onze website campingmiddendrenthe.nl voor de aktuele aanbiedingen.

Attracties, uitstapjes & excursies in Drenthe
Wij vinden de rust, de ruimte en de beleving van de natuur op onze groene camping van het grootste belang. U zult op het kampeerterrein dan ook geen luidruchtig vermaak aantreffen. In de direct omgeving van de camping zijn er voor u (en uw kinderen) tijdens uw vakantie vele mogelijkheden tot vermaak te vinden, zoals o.a.:

amusementsparken
zwembaden en zwemplassen
themaparken
speeltuinen
hunebedden
museums
natuurgebieden
Wilt u hier meer over weten? Lees hier verder…

Details

  • Type: Minicamping
  • Actieve boerderij: Nee

Kosten

  • Extra gasten toegestaan: Nee

Kenmerken

Faciliteiten & Voorzieningen

  • minicamping
Klik hier om Google Maps in te laden.

Regels

  • Roken toegestaan: Onbekend
  • Huisdieren toegestaan: Onbekend
  • Feesten toegestaan: Onbekend
  • Kinderen toegestaan: Onbekend
Camping Midden Drenthe

Geplaatst door Camping Midden Drenthe

  • Nederland
Talen
Nederlands
Profiel status
Geverifieerd
Request to book
??/nacht
Zoeken
Ligging
Prijs
Verblijven
Facilititeiten

Vergelijk campings

Vergelijk