Aspergeboerderij en Camping Spitsbroek

Klik hier om de adresgegevens te tonen
Aspergeboerderij en Camping Spitsbroek

Over deze camping

Camping Spitsbroek is gelegen in het mooie Zeeuwse landje. Cultuur, wandel- en fietsroutes, de Zeeuwse en Belgische kust, alles is dichtbij.

Omdat wij beseffen hoe belangrijk vakantie is, doen wij er alles aan om uw verblijf op camping Spitsbroek zo aangenaam mogelijk te maken. Dit o.a. door op het 2,5 hectare grote terrein (voor slechts 25 plaatsen) te zorgen voor veelzijdigheid van de kampeerplaatsen zpals beschutte of open plaatsen, afgezonderd van andere gasten of juist niet, aan u de keuze!

De steden Gent, Brugge en bijvoorbeeld Knokke liggen op korte afstand van de camping. Maar ook zeker een bezoekje waard zijn de kleinere dorpjes Damme, Groede en St. Anna ter Muiden. Naar de kuststrook van beide landen is het ongeveer 15 kilometer. Bekende badplaatsen zijn Cadzand, Knokke en Blankenberge. Frankrijk ligt op maar een uurtje rijden en met de trein vanuit Brussel staat u 2,5 uur in hartje Londen.!

Wij zijn trots op ons sanitairgebouw. Het is voorzien van een aparte dames- en herenafdeling met beiden 3 toiletten, 3 wastafels en 2 douches, in de damesafdeling is er kindersanitair. Alles is voorzien van vloerverwarming zodat het er ook in het soms minder warme voor- en naseizoen aangenaam is. Buiten zijn er twee afwasbakken met warm water. Alle warmwatervoorzieningen zijn gratis.

In de schuur is er een grote kantine annex ontspanningsruimte. Naast de mogelijkheid om hier gezamenlijk te koken, te eten en lang na te tafelen, kunt u er ook afwassen. Er is een internet aansluiting waar u gratis gebruik van kunt maken en een wasmachine, koelkast en diepvries voor algemeen gebruik.
Boek vergeten? Geen probleem, zelf zijn wij grote leesliefhebbers en daarom hebben wij een kleine bibliotheek voor u aangelegd.

Heeft u verder nog vragen of wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

Details

  • Type: Boerderijcamping
  • Actieve boerderij: Ja
  • Soort boerenbedrijf: Akkerbouw

Kosten

  • Extra gasten toegestaan: Nee

Kenmerken

Faciliteiten & Voorzieningen

  • boerderijcamping
Klik hier om Google Maps in te laden.

Regels

  • Roken toegestaan: Onbekend
  • Huisdieren toegestaan: Onbekend
  • Feesten toegestaan: Onbekend
  • Kinderen toegestaan: Onbekend
Aspergeboerderij en Camping Spitsbroek

Geplaatst door Aspergeboerderij en Camping Spitsbroek

  • Nederland
Talen
Nederlands
Profiel status
Geverifieerd
Request to book
??/nacht
Zoeken
Ligging
Prijs
Verblijven
Facilititeiten

Vergelijk campings

Vergelijk