Bizzy-recreatie

Bizzy-recreatie - Rijsbergen
Naast de heerlijke speelmogelijkheden bij Bizzy recreatie, kun je ook zorgeloos kamperen op één van de ruime kampeerplaatsen op het 't Akkertje. Elke kampeerplaats heeft een elektriciteit aansluiting van 6 amp. Daarnaast zijn er twee watertapplaatsen, een keuken en goede sanitaire voorzieningen aanwezig op het terrein. Voor de kinderen is er natuurlijk een zeer uitgebreide speelvoorziening, zowel binnen als buiten.

Speciaal gastvrij zijn wij naar alle muzikanten onder de kampeerders. Jaarlijks worden zwoele zomeravonden muzikaal opgeluisterd. Dus vergeet vooral niet, uw instrument mee te nemen en beleef uw eigen muzikale sfeer.

Wilt u nog even surfen op het internet? Dat kan, want bij Bizzy recreatie is het WIFI internet gratis. Het WIFI netwerk is alleen binnen de speelaccommodatie.

Bij aankomst kunnen wij u folders en/of informatie over verschillende evenementen, mogelijkheden en bezienswaardigheden aanbieden uit de omgeving. Zo zijn er diverse mooie fiets- en wandelroutes, heerlijke ijssalons, leuke recreatieplassen en activiteiten om uw kampeervakantie onvergetelijk te maken. Maar natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de arrangementen die wij via Bizzy u kunnen aanbieden.

Alvast een fijne reis en tot ziens!

Voorzieningen

    Soort boerderij

    • - Boerderij is in bedrijf