Aspergeboerderij en Camping Spitsbroek

Aspergeboerderij en Camping Spitsbroek - eede
Camping Spitsbroek is gelegen in het mooie Zeeuwse landje. Cultuur, wandel- en fietsroutes, de Zeeuwse en Belgische kust, alles is dichtbij.

Omdat wij beseffen hoe belangrijk vakantie is, doen wij er alles aan om uw verblijf op camping Spitsbroek zo aangenaam mogelijk te maken. Dit o.a. door op het 2,5 hectare grote terrein (voor slechts 25 plaatsen) te zorgen voor veelzijdigheid van de kampeerplaatsen zpals beschutte of open plaatsen, afgezonderd van andere gasten of juist niet, aan u de keuze!

De steden Gent, Brugge en bijvoorbeeld Knokke liggen op korte afstand van de camping. Maar ook zeker een bezoekje waard zijn de kleinere dorpjes Damme, Groede en St. Anna ter Muiden. Naar de kuststrook van beide landen is het ongeveer 15 kilometer. Bekende badplaatsen zijn Cadzand, Knokke en Blankenberge. Frankrijk ligt op maar een uurtje rijden en met de trein vanuit Brussel staat u 2,5 uur in hartje Londen.!

Wij zijn trots op ons sanitairgebouw. Het is voorzien van een aparte dames- en herenafdeling met beiden 3 toiletten, 3 wastafels en 2 douches, in de damesafdeling is er kindersanitair. Alles is voorzien van vloerverwarming zodat het er ook in het soms minder warme voor- en naseizoen aangenaam is. Buiten zijn er twee afwasbakken met warm water. Alle warmwatervoorzieningen zijn gratis.

In de schuur is er een grote kantine annex ontspanningsruimte. Naast de mogelijkheid om hier gezamenlijk te koken, te eten en lang na te tafelen, kunt u er ook afwassen. Er is een internet aansluiting waar u gratis gebruik van kunt maken en een wasmachine, koelkast en diepvries voor algemeen gebruik.
Boek vergeten? Geen probleem, zelf zijn wij grote leesliefhebbers en daarom hebben wij een kleine bibliotheek voor u aangelegd.

Heeft u verder nog vragen of wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

Soort boerderij

  • - Akkerbouw
  • - Boerderij is in bedrijf

Voorzieningen