De Vetweide

De Vetweide - Almen
Achter de boerderij bevindt zich een kleine camping omsloten door bos en weilanden. Vanaf de camping kunt u de schepen door het Twentekanaal zien varen. Hier kan ook gevist worden. Wat kunt u bij onze camping verwachten? 15 kampeerplekken op een gezellig (gedraineerd) terrein. internetruimte in het bakhuus.

Voor uw auto hebben we een aparte parkeerplaats achter de caravanstalling naast de camping. De fiets mag in de kapschuur. De sanitaire voorzieningen zijn gevestigd in het achterhuis van de boerderij, daar staat ook een wasmachine met centrifuge en een folderrek met tips over de omgeving. Wanneer u op het rechterachterdeurtje van de tekening hiernaast klikt, kunt u een kijkje binnen nemen.Om uw kampeerverblijf zo comfortabel mogelijk te maken hebben wij houten vlonders(120x60) om in de voortent te leggen. Zo zijn uw spullen vrij van de grond en kunt u lekker stabiel zitten.

Voor de kinderen is er een grote zandbak op de camping, diverse speeltoestellen en speelgoed, skelters, driewielers en een apart speelveld om ook de kleintjes volop te laten genieten van hun kampeerervaring.. Ook is op de camping een dierenwei met kippen, konijnen, eenden, geiten en ezels aanwezig. Wij hebben 2 honden, Guus en Fred. Ook uw huisdieren zijn welkom op onze camping, mits aangelijnd.

• Op deze camping is al te reserveren vanaf € 9,50

Voorzieningen

    Soort boerderij

    • - Geen actief Boerenbedrijf