Camping de Bombam

Camping de Bombam - Eibergen
Ongeveer 15 jaar geleden zijn boer Anton en boerin Hannie Voortman, camping de Bombam gestart op hun boerderij gelegen aan de rand van Eibergen. Op deze mooie locatie in de Achterhoek hebben ze jaren een melkveebedrijf gehad en daarnaast de camping een plaats gegeven. Momenteel hebben we alleen nog hobbymatig enkele koeien, kippen en paarden. Op het erf zijn ook 2 honden aanwezig. Als hobby/fokkerij houden we onder de naam de Bombam ook een shetlanderstal, hier worden regelmatig veulens geboren. Met het overlijden van vader, voor de campinggasten "boer Anton" in 2012 is de camping een tijdje uit de running geweest.

Het afgelopen jaar hebben we met elkaar besloten om een nieuwe start met camping de Bombam te maken. Dit betekent dat met het seizoen van 2014 wij: Hannie, Henkjan en Joke Voortman, de camping gaan voortzetten. Wij gaan met hulp van Kevin en Kristy deze uitdaging aan. We vinden het fijn om onze gasten van de mooie omgeving van Eibergen en de Achterhoek te kunnen laten genieten.

In Eibergen en in de Achterhoek is van alles te beleven.
De camping ligt op nog geen 2 kilometer van het centrum van Eibergen. In het centrum is een ruim aanbod van winkels, cafe's en restaurants.
In Eibergen ligt op ongeveer 3 km afstand van de camping het mooie buitenzwembad "Het Vinkennest".
Op loop en fietsafstand is ook de Mallumse Molen te vinden.
Hier kan men terecht voor een hapje en drankje, maar ook voor een rondvaart met een berkelzomp.
Bij de watermolen die nog regelmatig in gebruik is kunt u terecht voor oa heerlijk pannenkoekmeel.
Het botenhuis van de berkelzomp is in Eibergen gelegen in de buurt van de Maat.
Op dit moment is in deze buurt ook de aanleg begonnen van een pitch en putt golf terrein.
In het voorjaar van 2014 is de opening hiervoor gepland.
Op fietsafstand van de camping ligt het welbekende Zwillbroeker veen. Hier broeden enkele flamingo's, en bevind zich een grote meeuwenkolonie. Dit is een echte aanrader voor de natuurliefhebbers. In de omgeving van de camping is ook nog een ruim aanbod van fietsroutes. Dit is een mooie manier om de omgeving van de Achterhoek te verkennen.

Voorzieningen

    Soort boerderij

    • - Boerderij is in bedrijf